Stalendeuren…voor mensen met mooie deuren wensen.

Stalendeuren op maat vanaf 999,-

Uw fantasie is uw enige restrictie…

Bezoek vrijblijvend onze atelier 19 te Zoetermeer

Combineer uw stalendeur met onze mooie systemen

Stalendeuren zijn geschikt voor iedere woning, als binnen- en als buitendeuren. Via retrodeuren.nl kun je tegen een scherpe prijs een stalen deur aanschaffen. Je kunt zelf kiezen welk systeem je daarbij wilt, een scharnier, taats- of schuifsysteem. Onze stalendeuren zullen jouw woning meteen een unieke sfeer geven.

Wanneer mensen denken aan het creëren van een nieuwe look in hun woning, dan denken ze vaak niet meteen aan het aanschaffen van deuren van staal. En dat is in principe niet gek. Als men op zoek is naar iets verfrissends, denkt men eerder aan het verwerken van nieuwe kleuren in het huidge kleurencontrast of aan het kopen van wat nieuwe meubels. Toch is het ook heel erg leuk om eens te denken aan de aanschaf van nieuwe deuren. Deuren van staal zijn tegenwoordig helemaal in. Steeds meer mensen houden van de rustieke sfeer die authentieke deuren van staal te bieden hebben. Op retrodeuren.nl kun je zelf je perfecte combinatie van deuren en het systeem samenstellen. Hierbij moet je denken aan een schuifdeursysteem. Een schuifdeursysteem is erg handig voor in huis en zal ook erg in de smaak vallen bij je gasten. Bij retrodeuren.nl krijg je zelfs een garantie van 15 jaar bij dit systeem.

Hollands vakmanschap

Bij retrodeuren.nl biedt men natuurlijk alleen de allerbeste stalendeuren aan. Daarbij moet je niet alleen denken aan een goede kwaliteit van het materiaal, maar ook aan een mooi uiterlijk van de deuren. Door de prachtige detaillering van het staal zullen de deuren erg sierlijk en elegant staan in je woning. Je hoeft dus nooit meer naar een lelijke deur te kijken. De deuren zijn een voorbeeld van écht Hollands vakmanschap. De deuren zijn versierd met gelaagde ruitjes, die voorzien zijn van glasprofielen. Deze glasprofielen worden op maat gemaakt. Bovendien kun je op retrodeuren.nl al een stalen deur aanschaffen vanaf 845 euro. Als jij van plan bent om binnenkort je huis een make-over te geven, of als je je huidige deuren wilt vervangen, dan zijn de deuren van staal dus ideaal.