RETRODEUREN.NL – FAQ / Veel gestelde vragen

Wat bedraagt de levertijd van de producten?
Onze levertijd ligt tussen de 1 – 3 werkdagen mits het product voorradig is.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij beschikken over twee winkels en wilt u onze producten bekijken, neem dan even contact met ons op zodat we afspraak kunnen inplannen.

Is er een mogelijkheid om mijn bestelling af te halen?
Ophalen is mogelijk, na betaling, op werkdagen tussen 9:00 uur en 15:30 uur.

Indien mijn bestelling niet compleet voorradig is?
Mocht er onverhoopt een product van uw bestelling niet voorradig zijn en bedraagt de levertijd langer dan 1-3 werkdagen,  dan zullen wij dit artikel kosteloos naar u opsturen.

Hebben jullie ook een montageteam?
In principe zijn onze systemen dusdanig ontwikkeld en voorzien van een montagehandleiding dat zelfmontage mogelijk is. Indien u niet in staat bent om dit zelf voor elkaar te krijgen neem dan gerust contact met ons op.

Het door mij bestelde product is beschadigd, wat moet ik doen?
Indien uw bestelde product beschadigd is dan verzoeken wij u vriendelijk om z.s.m. een email te sturen met daarin een omschrijving en duidelijke foto’s. Wij nemen deze gelijk in behandeling en een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om dit af te handelen.

Leveren jullie ook langere rail dan wat is aangegeven in de shop?
Het is voor ons geen probleem om langere rail te leveren buiten de standaard maten. Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Is er, buiten dit assortiment, nog meer rail systemen te koop?
Naast ons Retrodeuren assortiment zijn wij importeur en distributeur van diversen merken industrierail en interieurrail. Voor schuifdeuren vanaf 10kg tot industriedeuren van 2000kg hebben wij de juiste kwalitatieve producten op voorraad liggen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen jullie ook deuren leveren?
Het is voor ons geen probleem om u de juiste deur te leveren. Of het nu gaat om een houten, stalen of aluminium deur, wij kunnen hem leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.